Dårlig kritikk for Microsoft Office Web Apps


Markedet tar ikke akkurat bølgen for Microsoft Office Web Apps. En meget anerkjent analytiker sier til og med at løsningen er nokså middelmådig, begrenset og mangler funksjoner man burde forvente var til stede.

Men orker du å holde ut med begrensningene og en haug med målrettede annonser, samt at du faktisk må installere programvare fra Microsoft på maskinen din for å få det hele til å virke – ja, da kan det hende Microsoft Office Web Apps er noe for deg.

“If you’re actively searching for an alternative to Microsoft Office lock-in, however, don’t be distracted by the Office Web Apps. If you can deal with their primitive feature set, they may save you the cost of a desktop Office 2010 installation, but they do nothing to address the real issues at stake.”
– Neil MacAllister, InfoWorld

Les Neil MacAllister’s artikkel i InfoWorld her!

Tagged with: