Lotus Notes for Android – nå i beta!


Gled dere, alle Android-entusiaster. Nå er Lotus Notes for Android i beta!

Lotus Notes har lenge vært tilgjengelig på Symbian, Windows Mobile, Blackberry og iPhone. For kort tid siden kom den også for iPad. Men ikke på Android. Og det har vært mange som har etterlyst nettopp muligheten for å kunne få tak i sin Lotus Notes via Android.

Nå skjer det! Android-kompatibiliteten til Lotus Notes Traveler er nå i betaversjon. Og som for alle andre formater vil Lotus Notes Traveler for Android også være GRATIS.

Lotus Notes kunder med Android vil nå kunne foreta toveis synkronisering via mobil-nettet mellom Lotus Domino og Andoid-enheten.

Programvaren lar Lotus Notes-brukere synkronisere epost, kalender og kontakter via Lotus Notes Traveler som er en GRATIS plugin på Domino-serveren. Android-brukere må kjøre Android 2.0 eller høyere. Dette inkluderer Droid, Nexus One og mange andre enheter..

2 Comments

Comments are closed.