Android og iPhone: IBM markerer seg massivt på Wimbledon


IBM markerer seg massivt som en av hovedsponsorene ved Wimbledon i disse dager. Og de gjør det på en kulere måte enn IT-giganten noensinne tidligere har markedsført seg.

Flyr du via Heathrow vil du raskt oppdage at det er kommet nye skjermer som viser Ankomst og Avreise. Forskjellen fra de vanlige med flyavganger, er at IBM annonser hvem som er neste spiller i matchen, eller hvem som blir “dømt ut”.

Neste spiller inn annonseres under Arrival, mens neste spiller ut annonseres under Departure. Og passasjerer på vei gjennom terminalen blir oppfordret til å se seg om etter spillere som nettopp nå kan være i ferd med å entre samme flight som dem selv.

Men også ute blant publikum på Wimbledon skjer det saker og ting. Her demonstrerer IBM-ansatte nye applikasjoner for iPhone og Android som gir eierne av de håndholdte enhetene full oversikt over hva som skjer på Wimbledon til enhver tid.

Ta en titt på Android versjonen nedenfor, eller gjør et søk på YouTube for flere videosnutter!