Plantronics tilpasset for Lotus Sametime


Plantronics har nettopp lansert ny programvare som sikrer det de benevner som “intelligent samtalekontroll” mellom sine headset og IBM Lotus Sametime.

Selskapet forteller at den nye programvareklienten gjør det mulig å koble opp og besvare både audio- og video-dialoger, i tillegg til å delta i webkonferanser, “on the go”.

Programvaren gjør at man kan fjernstyre funksjonene for å ta av og legge på “røret”. Man kan mute og regulere volumet direkte fra hodesettet. Man kan også svitsje mellom flere enheter som f.eks. PC, bordtelefon og mobiltelefon med kun et trykk.

Den nye programvaren har godkjent interoperabilitet etter omfattende testing i IBM SUT Testing Center og passer i følge leverandøren perfekt inn i organisasjoner og infrastrukturer som allerede benytter Plantronics’ trådløse produkter, inkludert Voyager PRO UC og Savi Office system.

Brukere av IBM Sametime kan laste ned den nye programvaren her!