News

Jeg ønsker mine lesere en deilig sommer…


En bloggers sommer? Med beina på bordet og lite å skrive om? Det ser kanskje ikke sånn ut på bildet, men jeg skal faktisk både jobbe og blogge i sommer.

Mange av kundene mine er på jobb og da er også jeg på jobb. Men, klart det skal tas noen fridager innimellom øktene. Og fordi det meste går med sakte fart om sommeren, er det en ekstra god anledning til å pusse våpnene før høstjakta begynner igjen. For meg betyr det å ringe kunder som er på jobb, ha møter med dem som vil ha møter, ajourføre CRM-basen, adresseregisteret, lage nye presentasjoner for høstens foredrag og seminar-virksomhet, planlegge markeds- og salgsaktiviteter.

Men det blir også tid til en og annen langweekend utenlands. De to førte ukene gikk til Tyrkia, så det er jeg ferdig med. Så nå er det bare fire uker igjen av ferien. Jada, jeg får seks uker ferie fra og med i år. Den såkalte “senile-uka” eller “gubbe-uka” tilfaller alle fra det året de fyller seksti.

Så jeg skal vel bruke noen dager i forbindelse med fødselsdag, fisketur med gutta, en laaang weekend i Dublin og så få vi se hva som blir igjen.

Og innimellom alt dette skal jeg også blogge, selvfølgelig. Og da ber jeg deg, kjære leser, om å komme med tips til gode historier, ting du vil jeg skal følge opp, godsaker og mindre hyggelige saker.

Så derfor vil jeg, når jeg kjenner til hvilke premier jeg klarer å få sponset, utlyse til sommerens store Lotus Foto Konkurranse! Følg med, følge med!