Knock out!


– Det var på tide du fikk deg en på trynet, Arne! Det er jo den kommentaren man kanskje kunne forvente fra sine lesere etter at man jo selv deler ut den ene knock out´en etter den andre i bloggen.

Men dette er historien om David mot Goliat. Eller en omskriving av uttrykket “liten tue velter stort lass”. Dette er nemlig “en liten flue som har veltet en stor dass”. For jeg føler meg nemlig som en dass med det ene øyet gjenklistret og det andre i ferd med å bli like plaget.

Her snakker vi om den beryktede Tuneflua. Et velkjent sesongfenomen her i Sarpsborg-området hvor jeg bor. Spesielt om man bor inntil skogkanten, som meg, og driver utstrakt hagearbeide med planting og luking av løvetann.

For å si det sånn; Jeg fikk ikke øye på flua, men flua på øyet! Så jeg tror mitt webkamera går i svart ved alle webkonferanser resten av uka.

5 Comments

  1. Ups, regner med det blir primært Sametime og telefonmøter på deg fremover 🙂 god bedring!!

    Like

Comments are closed.