Nyttig plugin for administratorer


– Remote Console Tool! Endelig en plugin som ikke bare er nyttig for den gjengse bruker, men også for Lotus Domino administratorer.

Det finnes utallige smarte plugins til Lotus Notes-klienten. Men de fleste er laget for å gjøre hverdagen foran skjermen enda enklere for den gjengse bruker. Det er ikke så mange utviklere av plugins som har hatt utviklere og administratorer i tankene.

Men nå er det altså kommet en som er beregnet spesielt på administratorer og deres nytteverdi i hverdagen. Med Remote Console Tool kan du sende en Domino konsoll-kommando direkte fra Lotus Notes. På det største bildet ser du hvordan plugin´ ser ut i Lotus Notes og på det minste ser du at kommandoen er utført på Domino-konsollet.

Du kan laste ned Remote Console Tool fra SNAPPS – her!

2 Comments

  1. Den er kjempebra! Fungerer helt fint på Ubuntu og til og med i Windows
    Glimrende arbeid fra SNAPPS 🙂

  2. Glad you like it! Also good to hear it works on the Linux client too (I use it on the Mac client myself). Thanks very much for the nice blog entry.

    – Julian

Comments are closed.