Nyttig plugin for administratorer


– Remote Console Tool! Endelig en plugin som ikke bare er nyttig for den gjengse bruker, men også for Lotus Domino administratorer.

Det finnes utallige smarte plugins til Lotus Notes-klienten. Men de fleste er laget for å gjøre hverdagen foran skjermen enda enklere for den gjengse bruker. Det er ikke så mange utviklere av plugins som har hatt utviklere og administratorer i tankene.

Men nå er det altså kommet en som er beregnet spesielt på administratorer og deres nytteverdi i hverdagen. Med Remote Console Tool kan du sende en Domino konsoll-kommando direkte fra Lotus Notes. På det største bildet ser du hvordan plugin´ ser ut i Lotus Notes og på det minste ser du at kommandoen er utført på Domino-konsollet.

Du kan laste ned Remote Console Tool fra SNAPPS – her!

Tagged with: