Endelig er dagen kommet! Min iPad WiFi + 3G er kommet!


Så er dagen endelig kommet! Min iPad WiFi + 3G 64GB er ankommet!


Tross en meget travel dag med closing av salgscase for Q2 rakk jeg også å installere det nye vidunderet. Men det var nå veldig enkelt da. Plugge i kabelen og koble den til min iMac og fyre opp iTunes. Vips, så var det meste installert på noen få minutter. Og tro det eller ei – iPad skjønte at de gamle app´ene helst skulle være i iPad-format om de fantes. Så det fikset den selv.

Deretter var det å sette opp Lotus Notes Traveler. Det gikk med litt plunder og heft, men det var fordi jeg rotet det til med et passordskifte oppe i det hele. Men det fikset intern-supporten på jobben på et par minutter via Lotus Sametime.

Deretter var det bare å laste ned noen nye app´er for å kjøre presentasjoner fra iPad´en. En del av oppgavene i sommer blir å friske opp alle de presentasjonene i et nytt og lettere design, samt skape noen nye. Heretter er det iPad jeg skal ha med meg som møtebok. I det militære lærte jeg å reise lett til sinns og lett til beins. Alle gutter vet at det er jentene som må betale overvekt for flybagasjen.

Så nå er min iPad satt opp med følgende:

– Ferdig oppsatt mot mine to trådløse nettverk hjemme.
– Ferdig oppsatt mot trådløst nettverk på jobben.
– Ferdig oppsatt mot trådløst bredbånd via 3G hos NetCom.

Og følgende app´er og ikoner fins nå på hovedsiden:

Notes (den til Apple)
Maps
YouTube
iTunes
App Store
Settings
1Password
iBooks
Photos
Videos
Numbers
Pages
Keynote
Dropbox
Deliveries
Bento
WordPress
iPod
Mail (hvor jeg også har jbbmailen fra Lotus Notes)
Calendar (hvor jeg også ha jobbekalenderen fra Lotus Notes)
Contacts (hvor jeg også har adresseboken fra Lotus Notes)
Things
Evernote