Her finner du bakgrunnsbilder til din Sametime-klient


Wallpapers er betegnelsen på bakgrunnsbilder på PC-skjermer, mobiltelefoner og andre skjermer man benytter i hverdagen. Nå kan du også ha egne bakgrunner i din Sametime-klient.

De fleste liker å sette sitt særpreg på sine datamaskiner og håndholdte enheter med bilder av ting de gjerne holder kjært. Mannfolk har gjerne bilder av tøffe biler, jaktbikkja, båten, motorsykkelen og slike ting. En stolt og nybakt pappa har de gjerne bilde av den nyfødte på dataskjermen. Men pussig nok er det sjelden du ser dine mannlige kolleger ha bilder av kona eller kjæresten som bakgrunn på skjermen. Kvinner derimot har svært ofte bilder av ungene sine på skjermen.

Friluftsmennesker har ofte bilder av vakker natur. Ungkarer har ofte bilder av lekre damer, men hvor mye klær de har på avhenger oftest av hvilken bedriftskultur de tilhører, og hvor seriøse de ønsker å fremstå.

Bakgrunnsbilder til Sametime
Men det er ikke bare dataskjermen som kan forskjønnes med bakgrunnsbilder. Nå kan du også legge inn bakgrunnsbilder i din Sametime-klient. Det gjør du enkelt ved å skaffe deg en egen plugin fra Epilio. Kravet er at du har Sametime 8.0 eller senere for å få det til å funke.

Når du har installert plugin velger du File, Preferences, Wallpaper og velger det bildet du ønsker å sette inn i bakgrunnen av din buddy-liste.

Du finner oppdaterte bakgrunnsbilder for Sametime her!

Du kan også søke etter mobilbakgrunner på Flickr. Mange av disse passer også i Sametime!