IBM med ny support-plugin til din nettleser


Hender det at du har spørsmål om IBM programvare eller trenger support? Da kan en plugin til din webleser gjøre livet ditt enklere.

IBM Support Toolbar finnes både for Firefox og for Internet Explorer om du fremdeles benytter sistnevnte. Verktøyet, som er gratis og kan lastes ned fra IBM´s nettsider, inneholder en rekke muligheter:

  • Her kan du gå rett til supportsidene til alle produktgruppene til IBM´s programvaredivisjon; Lotus, Tivoli, Rational, Websphere og Information Management.
  • Her finner du også linker til en rekke nyttige steder hvor du kan teste programvareløsninger i f.eks. utstillingsvinduet Lotus Greenhouse, du kan gå direkte til Jazz Community som er stedet for programvareutviklere, du kan gå rett til DeveloperWorks som er et gigantisk nettsted for programvare-utviklere av alle slag – og du kan gå rett til IBM´s partnersider PartnerWorld og teste ut den nye portalen til IBM.
  • Her kan du også melde inn supportbehov, enten det er online eller på-stedet. Du kan hekte med vedlegg (f.eks. loggfiler og skjermdumper) og ha tett dialog med IBM´s supportavdeling for å følge opp nettopp din sak.
  • Her finner du også linker til produktsupport, dokumentasjoner, Fix Central (programvareoppdateringer) og også IBM´s og din egen lisensdatabase.
  • Du kan også skreddersy menyene i IBM Support Toolbar slik at verktøyet passer helt til ditt behov.

Last ned IBM Support Toolbar her!