SwiftFile gir deg intelligent epost


Er du en av dem som sliter med lagring og gjenfinning av epost i innboksen din? Da kan du installere SwiftFile!

SwiftFile er egentlig ingen nyhet for gamle Lotus-folk som meg. Jeg har i årevis brukt brukt denne snedige applikasjonen i mine innbokser. For det er vel slik at mange av oss fremdeles opprettet mapper i innboksen vår og sorterer epostene etter f.eks. kunde- eller prosjektnavn?

Nå burde jeg ikke anbefale mine lesere å lagre epost i innboksen og bruke denne som arkiv. Det er nemlig ikke slik at innholdet i en innboks automatisk blir delt med andre. Deling av kunnskap og informasjon er nemlig selve nøkkelen til effektivitet og produktivitetsøkning. Derfor har vi i dag helt andre løsninger for deling av informasjon via systemer som f.eks. Lotus Quickr, Lotus Connections eller Lotus Live. Eller Sharepoint for den saks skyld, om du har råd til det, eller er tvunget til det.

Men om du nå fremdeles lagrer epostene dine i mapper i innboksen så er nettopp SwiftFile noe for deg. Den lærer seg selv hvordan du lagrer epostene. Og etterhvert som applikasjonen blir “klokere” skjønner den i hvilke mapper du ønsker å lagre epostene. Derfor kommer den med forslag til hvor du kan lagre epostene ved å presentere små alternative mappesymboler øverst i eposten. Deretter er det bare for deg å klikke på den ønskede mappen og – vips – så er eposten lagret i korrekt mappe.

Les mer om SwiftFile og last ned apllikasjonen her. Den er GRATIS!