Sys-Tool Group: Notes er et bedre epostprogram enn Outlook


– Ruting av epost og arbeidsflyt gjør at Lotus Notes er en bedre epostklient enn Microsoft Outlook. Det sier programvareselskapet SysTool Software. Selskapet er eksperter på konvertering mellom epostsystemer.

– Lotus Notes kan også kalles en “Enterprise Email Management Application”, sier selskapet i en pressemelding og fremholder at et Lotus Notes-miljø er bedre egne for store miljøer enn MS Outlook. SysTools Software har spesialisert seg på å konvertere epost fra ett system til et annet og sier at nettopp disse fordelene ved Lotus Notes gjør at en rekke av deres kunder nå migrerer fra MS Outlook til IBM Lotus Notes.

SysTools Software har utviklet spesiell programvare for migrering av Microsofts epostformat PST til IBM´s NSF epostformat. Dette er et enkelt og intuivitvt migreringsverktøy som er svært utbredt. Selskapet har også verktøy for migrering den motsatte veien.