Nå er Sametime 8.5.1 klar igjen!


Etter først å ha blitt annonsert for deretter å bli trukket tilbake. I dag er den endelig her igjen, klar for nedlasting, Lotus Sametime 8.5.1.

Den skulle egentlig være klar for nedlasting i forrige uke, men på grunn av en feil som ble oppdaget i siste liten, valgte man å utsette utgivelsen med to uker. Men nå er den imidlertid her, litt før den nye tidsfristen.

Her er dagens “annonsering” fra IBM:

“We are pleased to announce (ok… re-announce) the availability of Sametime Standard 8.5.1 and Sametime Unified Telephony 8.5.1. We appreciate everyone’s patience while we resolved a late breaking issue in the release process. You should be able to download the new software from Passport Advantage and PartnerWorld today, August 4th.”

Vil du vite mer om Lotus Sametime 8.5.1 og Sametime Unified Telephony 8.5.1 (SUT) er det bare å klikke seg inn på Sametime Blog!