Kommentar: Lotus Notes 8.5.2 og Lotus Symphony 3.0 rett rundt hjørnet?


Jeg vet det ikke og jeg garanterer ingenting. Men jeg tror og kjenner det på gikta at både Lotus Notes 8.5.2 og Lotus Symphony 3.0 er like rundt hjørnet. Kanskje denne måneden, men ihvertfall dette kvartalet?

IBM labbene i USA sitter med kortene tett til brystet. Og det har ikke kommet noen lekkasjer om lanseringsdatoer. Ikke engang internt i IBM etter hva jeg har klart å snuse meg frem til.

Men når jeg leser blogger og setter sammen opplysninger fra forskjellige kilder rundt om i verdenen, alle utenfor IBM-sfæren, ja, da ser det ut som at noe er i gjære. Så det gjelder å ha øynene åpne og følge med i dagene og ukene som kommer.

Kanskje kommer det også andre, nye spennende produkter enn de ovennevnte? Jeg vet ikke, men jeg har det på følelsen.

Spennende…

3 Comments

  1. Såvidt jeg forstår fra Edbrill.com så vil 8.5.2 være tilgjengelig 24 august på engelsk og norsk 12 november.

    1. Etter ND8 kom så har det vel aldri gått lengre tid enn 1 – 2 uker fra engelsk versjon slippes til vi ser den i norsk drakt

Comments are closed.