Lotus Live Notes på lufta 24. august!


Så er det annonsert – Lotus Live Notes går på lufta den 24. august!

At Lotus Live Notes nå slippes betyr at du fra dette tidspunkt kan flytte hele din epost-løsning over i nettskyen og deretter slippe all bekymring rundt drift av epost. Og du kan selv velge om du vil ha epost levert via nettleser eller via din Lotus Notes klient.

Den nye løsningen baserer seg på 20 års erfaring fra utvikling av epostsystemer og over 50 års drift av enorme datasentere. Med andre ord kan IBM trygt kalle seg den mest erfarne og kompetente leverandør av epost via nettskyen.

Med Lotus Live Notes (bildet) får du en profesjonell epost-løsning, med kalender og gjøremålsliste, pluss lynmeldinger. Prisen vil være rundt 5 USD per måned per bruker – inkludert lisensen til en full Lotus Notes 8.5.2 klient.

Om du også velger Lotus Live Engage (bildet) får du en fullverdig plattform for samhandling. Denne omfatter fildeling, prosjektstyring, webmøter, digitale formularer, charts og planlegging av eventer. I tillegg kan du bygge nettverk ala LinkedIn og Facebook.

Slik prisingen ser ut nå, vil du kunne få både Lotus Live Notes og Lotus Live Engage for en listepris på 10 USD per bruker per måned.

Les mer om Lotus Live her!