Mindre tid på epost, mer på sosiale verktøy


– Bruk av epost er en gammeldags og treg arbeidsmetodikk. Det har jeg gjentatt i “ørten” foredrag de siste årene. Noen har trodd på meg, andre har ledd. Men den som ler sist, ler best, sies det.

Nylig har The Nielsen Company (nei, det er ikke meg) gjort en undersøkelse blant internettbrukere om hvordan de benytter tiden sin og hvilke verktøy de benytter. Det viser seg at brukerne av internett benytter hele 23 % av tiden sin på sosiale nettsteder, noe som er en sterk økning på hele 7 % fra året før. Målgruppen for undersøkelsen har vært 22.000 amerikanere.

Samtidig viser det seg at internettbrukerne bruker stadig mindre tid til å sjekke epost, lese nyheter eller lese tradisjonelle nettsteder.  Online spill bruker man bare 10 % av tiden på.  Epost utgjør bare 8,3 % av tidsbruken!

Når man ser på tallene forundrer jeg meg stadig like mye hver gang jeg møter bedriftsledere som ikke forstår hva dette betyr for dem. – Vi har epost, det er samhandling, sier de bare og legger til at “vår bransje/bedrift er spesiell og har behov for helt andre verktøy”.

Vel, vil man gå baklengs inn i fremtiden med begge øynene lukket, får det være opp til dem. Innovativt er det ikke. Og den som ikke beveger seg står stille…

Imens suser konkurrentene deres inn i fremtiden og tar i bruk moderne verktøy som den nye generasjonen medarbeidere har tatt i bruk fra barnsben av. Jeg bare minner om mitt 2 år gamle barnebarn, Tuva, som tok i bruk datateknologi samtidig som hun fikk de første tennene. For henne er databruk like vanlig som tannpuss.  Hun er allerede lengre fremme enn enkelte stokk konservative bedriftsledere. Hun har fremtiden foran seg, mens de andre… Vel, jeg behøver vel ikke gni det inn?