Meld deg på IBM Software Day 2010


Det gjelder å jobbe smart, ikke bare hardt. Det kan du lære mer om på IBM Software Day 2010!

IBM starter høsten 2010 med å åpne dørene til Det Norske Teatret, og fortsetter sin årelange tradisjon og inviterer til IBM Software Day den 14. september. IBM i Norge har hjulpet norske virksomheter med smarte løsninger i 75 år. I 2010 er programvare nøkkelen til å effektivisere og forbedre hverdagen. En smartere hverdag for din virksomhet er i sentrum under Software Day 2010 og det er tre hovedtema som alle støtter dette:

  • Security – Gode sikkerhetsløsninger gir trygghet og kan skape nye forretningsmuligheter
  • Business Analytics and Optimization – Evne til å håndtere og analysere informasjon gir ny innsikt, oversikt og økt konkurransekraft
  • Business Process Management – Gode forretningsprosesser gir bedre tjenester, større kontroll på driften og høyere produktivitet

I tillegg får du høre mer om hvordan sosiale medier kan støtte forretningen, hvordan du kan motivere deg i et hektisk og krevende arbeidsliv, og hva andre virksomheter har gjort for å møte morgendagens utfordringer.

Dagen avsluttes med popmusikalen Next to Normal. For å skape stor entusiasme får alle påmeldte invitere med seg en ledsager til kveldens teaterforestilling.

Les mer om IBM Software Day 2010’s agenda her!

Påmelding til IBM Software Day 2010 her!

Tagged with: