Meld deg på IBM Software Day 2010


Det gjelder å jobbe smart, ikke bare hardt. Det kan du lære mer om på IBM Software Day 2010!

IBM starter høsten 2010 med å åpne dørene til Det Norske Teatret, og fortsetter sin årelange tradisjon og inviterer til IBM Software Day den 14. september. IBM i Norge har hjulpet norske virksomheter med smarte løsninger i 75 år. I 2010 er programvare nøkkelen til å effektivisere og forbedre hverdagen. En smartere hverdag for din virksomhet er i sentrum under Software Day 2010 og det er tre hovedtema som alle støtter dette:

  • Security – Gode sikkerhetsløsninger gir trygghet og kan skape nye forretningsmuligheter
  • Business Analytics and Optimization – Evne til å håndtere og analysere informasjon gir ny innsikt, oversikt og økt konkurransekraft
  • Business Process Management – Gode forretningsprosesser gir bedre tjenester, større kontroll på driften og høyere produktivitet

I tillegg får du høre mer om hvordan sosiale medier kan støtte forretningen, hvordan du kan motivere deg i et hektisk og krevende arbeidsliv, og hva andre virksomheter har gjort for å møte morgendagens utfordringer.

Dagen avsluttes med popmusikalen Next to Normal. For å skape stor entusiasme får alle påmeldte invitere med seg en ledsager til kveldens teaterforestilling.

Les mer om IBM Software Day 2010’s agenda her!

Påmelding til IBM Software Day 2010 her!