Lotus Symphony 3 Beta 4 er nå tilgjengelig


Nå kan du laste ned betaversjon 4 av Lotus Symphony 3. Den nye versjonen inneholder en rekke nye utvidelser og har fått ytelsesforbedringer. Blant annet har man lagt til rette for bruk av flere ordlister og støtte for VML.

Lotus Symphony 3 Beta representerer et stort nytt fremskritt for brukere av Lotus Symphony. Kontorstøtteverktøyet baserer seg på nåværende OpenOffice.org 3 kode.

Den nye versjonen har fått noen endringer for installasjon på Windows og det er kommet nye utvidelser som brukerne vil dra nytte av. F.eks. husker programvaren nå stiene til filene når du setter inn objekter. I tillegg er det noen utvidelser for import av data.

Dette er den siste planlagte betaversjonen før den endelige versjonen skal foreligge.

Last ned Lotus Symphony 3 Beta 4 her!