Lotus Notes Traveler for Android kommer i fjerde kvartal


Android-entusiaster må vente til tredje kvartal i år før de får tilgang til den endelige versjonen av Lotus Notes Traveler for Android.

Allerede på Lotusphere 2010 i januar annonserte IBM at man ville komme med en egen Lotus Notes Traveler klient basert på Android 2.x OS. Denne ville støtte epost, kalender og kontakter. Etter det jeg kan lese ut av Ed Brill´s blogg vil man måtte ha Android 2.2 for å få full effekt av applikasjonen. Tidligere utgaver gir ikke samme mulighet for passordsikkerhet og fjernkontroll av sikkerheten på telefonen. For å ta i bruk Android må man også oppgradere Lotus Notes Traveler serveren til versjon 8.5.2.

IBM´s plan er nå å distribuere den endelige versjonen av IBM Lotus Notes Traveler for Android sammen med Lotus Notes 8.5.2 fixpack en gang i midten av fjerde kvartal i år.

Det er fremdeles plass til betatestere! Du kan nominere deg selv her!

4 Comments

  1. Hej Arne.
    Din overskrift siger 3. kvartal og teksten siger 4. kvartal. Jeg synes at du skal rette overskriften til at være 4. kvartal.

  2. Hei Arne,
    Er det ikke mulig å “dytte på” IBM? Må ha ny mobil, venter på Nokia N8 men det ser ut til å drøye det også. Samsung galaxy lover kanskje vel så godt. Det halvspiste eplet får vente..

Comments are closed.