News

Spennende nyheter i vente fra Lotus


Hold av den 16. september. Da kommer IBM Lotus med en spennende webkonferanse for å lansere en stor nyhet!

IBM Lotus annonserer i dag i sosiale medier at de vil lansere en ny og spennende nyhet den 16. september. Dette er også i henhold til mine tidligere artikler der jeg har spådd at det vil komme flere nye løsninger fra Lotus.

Det er kjent at IBM Lotus har ihvertfall tre spennende nye prosjekter på gang. Det ene er Project Concorde som dreier seg om kontorstøttetjenester som en del av nettskyen. Sannsynligvis vil dette bli en del av LotusLive-konseptet som flere norske kunder allerede har tatt i bruk.

Det andre prosjektet har tittelen Project Vulcan og representerer en helt ny måte å arbeide på det alt flyter sammen i et helt nytt samhandlings-grensesnitt. Mange ser på dette prosjektet som den nye gerenasjonen Notes-klient.

Til slutt er det Project North-Star som handler om helt nye web-opplevelser. Dette inkluderer innhold, portal og mashups i helt nye brukeropplevelser. Det er et rammeverk for sosiale verktøy, samhandling i sanntid, søk, personalisering, markedsføringsverktøy, integrasjonsmuligheter, sanntidsanalyser og rike medier.

North-Star vil levere en helt ny type webopplevelser og vil hjelpe kundene til å trekke til seg de beste kundene, øke kundelojaliteten, øke kundetilfredsheten og senke de operasjonelle kostnadene.

Min følelse er at nyheten som publiseres den 16. september kommer fra ett av disse tre prosjektene. Jeg vet ikke, men har en “gutfeeling”.

Den som lever får se!

2 thoughts on “Spennende nyheter i vente fra Lotus

  1. Hei
    Fikk ikke med meg denne webkonferansen. Hva var det som ble lansert?

    mvh
    torleiv

    Like

Comments are closed.