Singapore Airlines valgte IBM Lotus


Flyselskapet Singapore Airlines, som er kjent for sine luksuriøse fly, har en tid vurdert sin samarbeidsplattform. De valgte IBM Lotus.

Det kjente flyselskapet har ønsket å effektivisere samhandlingen og kommunikasjonen mellom medarbeiderne som er spredt over 62 større byer i 34 land. Nå vil man blant annet adoptere IBM’s sosiale samhandlingsverktøy på mobile enheter.

Etter en grundig sammenligning mellom løsninger fra flere tilbydere i markedet, der man ikke minst så på de totale kostnadene utover selve lisenskostnadene, fant man ut at IBM’s løsning ikke bare var den beste teknologisk, men også den rimeligste.

Singapore Airlines har tidligere benyttet en eldre versjon av Lotus Notes for epost, men nå vil man oppgradere til versjon 8.5.2 rundt årsskiftet og ytterligere øke med flere nye samhandlingsprodukter fra IBM Lotus. Ikke minst gjelder dette kunnskapsdeling, mobile løsninger og sosial programvare.

Den nye løsningen vil foruten Lotus Notes 8.5.2 også omfatte Lotus Connections, Lotus Quickr og Lotus Notes Traveler.

I følge IBM’s produktsjef for Lotus Notes tar markedet svært godt i mot de nye With the 8.5.x-versjonene av Lotus Notes. I følge statistuikken for nedlastinger, support-henvendelser og andre undersøkelser har hele 65 % av kundemassen allerede oppgradert eller er i ferd med å oppgradere.

Les mer her!

1 Comment

Comments are closed.