News

Workplace alltid foran!


På vei til møte? Med IBM Lotus er neste møte kun et tastetrykk unna!

Dette er reklamen du risikerer å stirre inn i om du sitter i bilkø mellom Drammen og Oslo – stresset og på vei til et møte du kanskje kommer for sent til.

Det er IBM-partneren Workplace Consulting som nå slår til med bussreklame for å treffe sin målgruppe der det treffer dem best. Når de svetter som verst bak rattet for å nå et møte.

– Workplace alltid foran, sier Erling Hesselberg, daglig leder i Workplace! – Vi har lenge ønsket å profilere Lotus ute i markedet og skape en branding-effekt. Dette er i første omgang en test. Bussen vil kjøre med denne reklamen i ett år fremover, men blir dette vellykket kan det hende vi utvider kampanjen også til andre kanaler.

Hesselberg sier at han gjerne skulle sett flere IBM-partnere gjøre det samme og inviterer gjerne til et samarbeide om dette.

– Er vi flere som går sammen om en slik kampanje, får vi et ekstra trykk og bredde som gavner alle. Vi har lenge ønsket å dra i gang en Lotus Knows-kampanje i stor skala, men da må vi gjøre det til en felles satsing for alle IBM Lotus-partnerne, sier han.

3 thoughts on “Workplace alltid foran!

  1. Ja råstili 😀
    Her i byen så er eneste tillatte reklame på busser Nordland fylkeskommune så kanskje vi kan dresse opp ett Widerøefly 😉

    Like

Comments are closed.