Klar for Lotusphere 2011?


Så er alt klart for Lotusphere 2011. Og kjenner jeg mine lesere rett har mange av dere allerede meldt dere på i god tid. Det er så populært å delta på Lotusphere at mange gjør som ved påmelding til Birken – de sitter klare med submit-knappen i samme øyblikk påmeldingen åpner.

Å delta på Lotusphere er så viktig for mange i miljøet at de stiller årlig deltakelse som en del av kravene for å begynne i ny jobb hos enny arbeidsgiver!

Så er også Lotusphere den aller viktigste begivenheten i det verdensomspennende Lotus-miljøet. Hit kommer folk fra hele verden for å sette hverandre stevne og oppdatere seg på de viktigste nyhetene – og ikke minst skaffe seg ny kunnskap. Om du tar en titt på videoen fra fjorårets Lotusphere vil du høre flere av deltakerne uttale at det å delta på Lotusphere er en investering som gir god avkastning!

Mer om Lotusphere 2010 og påmelding finner du her!