News

LotusLive med skjermdeling også på MacOS


Hurra! Nå har LotusLive Meetings også fått skjermdeling på MacOS!

Jeg vet ikke om det er annonsert ennå, men da jeg logget meg på min LotusLive-konto i dag, fra min MacBook Air, oppdaget jeg at Meetings-funksjonen nå hadde fått skjermdeling også på MacOS. Dette var tidigere kun tilgjengelige på Windows. Skjermdelingsfunksjonen var nemlig avhengig av ActiveX.

Nå virker dette helt uavhengig av Windows og ActiveX og det betyr at jeg heretter kan benytte min Mac til å kjøre nesten alle demoer i webmøter.

Jeg vet ennå ikke om dette nå også gjelder Linux, men regner med at det sannsynigvis kommer en annonsering av dette i løpet av LoLa-konferansen som arrangeres i USA i disse dager. Dette er en konferanse for viktige kunder og partnere av IBM Lotus.