News

Ny release av LotusLive med mange nyheter


I dag annonserer IBM sin nyeste utgave av LotusLive som kanskje er den beste nettskyløsningen som finnes på markedet.

Først og fremst er det nyheten om at LotusLive Notes nå er tilgjengelig til den lave prisen av 5 dollar i måneden per bruker. Og enda bedre; minste brukerantall man kunne bestille er nå redusert fra 25 brukere til kun 1 bruker!

Det betyr at LotusLive Notes nå vil kunne tilbys også til små firmaer og bedrifter, ja, til og med enkeltmannsforetak kan nå få helt reklamefri, profesjonell epost med sitt eget domenenavn. Og uten å installere en eneste programvaresnutt på sin egen datamaskin.

Nytt er også at man nå kan implementere LotusLive Notes i en hybrid-arkitektur sammen med brukerens egne applikasjoner og tredjeparts-løsninger.

Mobil løsning
Nå kan man også få den mobile løsningen Lotus Notes Traveler som tillegg til LotusLive Notes. Det betyr at du kan få din epost også på mobiler basert på iOS, Nokia og Windows Mobile. Støtte for Android og RIM Blackberry kommer for LotusLive i første kvartal neste år.

Er man et internasjonalt spredt selskap er også det språklige aspektet løst. LotusLive Notes støtter hele 22 språk – foreløpig.

Vil du vite mer om LotusLive Notes? Klikk her!

Vil du se hva som er nytt i LotusLive (video-demo´s)? Klikk her!

Les hva mediene skriver om LotusLive Notes:
ReadWriteCloud
InfoWorld