Lotus skifter navn til IBM Collaboration Solutions


Lotus har skiftet navn, men beholdes som varemerke på produktene!

De som har mottatt epost fra ansatte i IBM´s Lotus-divisjon de siste dagene vil ha lagt merke til at det har skjedd endringer i signaturene deres. Der står det nå IBM Collaboration Solutions.

Dette er et ledd i den omorganiseringen som skjer i IBM Software Group. Man ønsker nå å fokusere på løsningsområder for industrier og bransjer. Det betyr at man kan støte på en avdeling som fokuserer på f.eks. helsebransjen med løsninger som er sammensatt av produkter fra flere teknologiske områder innen IBM.

På denne måten ønsker IBM å bli enda mer kundefokusert og utvikle industri- og bransjerettede smarte løsninger for fremtiden.

Så nå er det slik at de som tidligere jobbet i Lotus heretter jobber i IBM Collaboration Solutions med samhandlingsløsninger som treffer alle bransjer.

Men de som er redde for at det gode gamle varemerket Lotus vil forsvinne har ingenting å frykte. Det er fortsatt varemerket for produktene!

Les mer her om IBM´s Collaboration Agenda rettet mot forskjellige industrier.

4 Comments

 1. Ikke helt riktig Arne, Det er lenge siden vi skiftet navn på divisjonen fra Lotus til WPLC, og nå fra WPLC til IBM Collaboration Solutions. Ikke noe dramatikk i dette

  Like

 2. Kanskje ikke så dumt med tanke på det ufortjente dårlige ryktet Lotus har bla her i Norge

  Like

  1. Produktene heter fremdeles Lotus + et produktnavn. Lotus er varemerket. IBM Collaboration Solutions er navnet på forretnings-divisjonen som lenge har hatt navnet WPLC.

   Like

Comments are closed.