Byttet fra MS Exchange til Google – nå er han uten epost


Adminstrerende direktør Jens Hørup i det danske IT-selskapet Amplex byttet fra Microsoft Exchange til Google’s betalbare epostløsning for profesjonelle virksomheter. Nå har han vært uten epost i 11 dager.

Det er hele to år siden alle ansatte i Amplex kastet ut Exchange til fordel for Google som har lovet 99,9 % oppetid på sin profesjonelle epostløsning. Riktignok virker eposten til de andre ansatte, men akkurat toppsjefens epost står i stein. Når direktøren ringer til Google support får han bare beskjed om at de aldri før har sette denne feilmeldingen. Og hittil har de ikke klart å fikse problemet som medfører at alle som sender epost til Jens Hørup får eposten i retur.

Ja, ja, sånn kan det gå. Kanskje burde noen i Lotus Danmark ta en prat med Jens Hørby..?

1 Comment

  1. Dette illustrerer perfekt farene med å putte dataene sine i “skyen”, nemlig “Hva skjer med mine data når leverandøren min blir et sort hull på internett, og noe går galt.”

    Det er ikke nødvendigvis slik at Amazon, Microsoft, eller IBM bryr seg om lille deg…i hvertfall ikke med en gang…eller i dette tilfellet 11 dager…

Comments are closed.