News

Gratisprogrammet Lotus Symphony 3.0 er lansert!


Dette har dere ventet på, folkens. Nå er endelig den fullt ferdige 3.0 versjonen av kontorstøtte-programmet Lotus Symphony klar til nedlasting!

Mange av dere har allerede benyttet Lotus Symphony 3 beta 4 en god tid nå. I dag er altså den endelige versjonen her.

For de som ikke vet det er Lotus Symphony 3.0 et meget godt og GRATIS alternativ til kostbare Microsoft Office. Det er bygget på mye av teknologien til OpenOffice, men har et helt annet og mye enklere og moderne design som krever minimalt med opplæring av brukerne.

Lotus Symphony 3.0 er kompatibel med dokumentformatene til både Microsoft og OpenOffice. Du kan lese, skrive og lagre i alle formatene. Og du kan lage en PDF med bare ett klikk!

Du får både tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogram. Og du får support på web. I tillegg finner du en rekke plugins, templates som er tilgjengelig både fra IBM, fra IBM-partnere og andre i OpenNTF-miljøet.

Lotus Symphony 3.0 kan også integreres i andre applikasjoner.

Men det beste ved Lotus Symphony 3.0 er prisen. Det er et enkelt regnestykke å finne ut hvor mye du sparer om du bytter ut MS Office med Lotus Symphony 3.0 i f.eks. 80 % av organisasjonen din. Utrolig mye penger! Fortell det til økonomisjefen din og han vil forgylle deg i gull!

Det er bare et fåtall brukere i en organisasjon som har bruk for noen helt spesielle funksjoner som bare finnes i MS Office på grunn av f.eks. proprietære og innelukkede saksbehandlingssystemer.

Hvorfor ikke laste ned Lotus Symphony 3.0 i dag. Test den, bruk den, distribuer den til andre i så mange eksemplarer du bare vil! Det er gratis!

Du finner Lotus Symphony 3.0 her!