Løp og kjøp!


I går bestemte jeg meg. Det er på tide å kvitte seg  med min gamle MacBook Air og skaffe seg en ny. Og hvorfor det? Jo, ganske enkelt fordi jeg har lyst på et nytt leketøy som også kan dra rundt en full Lotus Notes-klient. Det klarer den gamle også, men bare såvidt.

Mer RAM, mer HD og mer batteritid er det som ruler for meg. Og at den er lett og liten å dra med i møter og på reiser. Joda, jeg har en iPad som er nyttig den også. Kjekk å dra opp av veska for å kjøre en kjapp presentasjon fra en PDF. Ingen instillinger, ingen Ctrl-F7, det er bare rett på skjermen.

Men iPad’n er ikke akkurat noe profft skriveredskap. Til og med korte notater er plundrete for kjappe fingre på glassplata. Men som en oppslagsbok er den uovertruffen.

Men nå: Nye MacBook Air 13″ – du er allerede på ønskelista mi til jul. Og jeg vet hvem julenissen er; Meg selv!

1 Comment

Comments are closed.