Joda, Lotus Symphony 3.0 kan også integreres i Lotus Notes


Er du en av dem som har lastet ned Lotus Symphony 3.0 og irriterer deg over at du ikke kan implementere den som en integrert del av din Lotus Notes-klient? Slapp av, muligheten kommer i løpet av en uke eller to.

Mange, inkludert meg selv, foretrekker å ha kontorstøtte-verktøyet Lotus Symphony som en integrert del av det ultimate samhandlings-vertktøyet Lotus Notes. Problemet har imidlertid vært at når du installerer Lotus Notes 8.5.2 er det bare den gamle versjonen av Lotus Symphony (1.3) som fulgte med i valget ved installasjonen.

Men nå som den nye (og mye, mye bedre) utgaven av Lotus Symphony, versjon 3.0, er lansert som fullt ferdig produkt er det jo nettopp denne man vil ha integrert.

Og i følge produktsjefen for Lotus Symphony, som jeg i dag hørte på en podcast, vil denne muligheten komme allerede sent i neste uke eller begynnelsen av uken deretter. Dette løses ved at det slippes et eget installasjons-program som sørger for at den gamle integrerte versjonen av Lotus Symphony blir erstattet av versjon 3.0.

Installasjonsprogrammet vil du kunne laste ned fra samme sted som du laster ned Lotus Symphony. Her!

1 Comment

  1. Har lastet ned og testet litt. Et helt utmerket produkt er min eneste kommentar. Skal skrive en stor semesteroppgave i Lotus Symphony 3.0

    Like

Comments are closed.