News

Statsleder bruker Lotus Quickr på iPad for å holde taler


Det er ikke uvanlig at bedriftsledere benytter Lotus Quickr. Men at et lands president benytter Lotus Quickr på iPad når han skal holde taler er noe helt nytt!

Det er bloggeren Rob Novak som skriver om dette på sin blogg. Han har nemlig fått vite at en statsleder, som han av taushetsplikt ikke kan si hvem er, benytter kombinasjonen iPad, SnappFiles og Lotus Quickr for å hente opp talene sine. Dette i stedet for å ha talene på papirark. SnappFiles er en gratis applikasjon for iPhone og iPad for å lese innhold i Lotus Quickr.

Statsledere skriver ikke talene sine selv. De har profesjonelle taleskrivere i staben sin. Og disse sitter ofte milevis unna statslederen og arbeider med sine manuskripter. Ofte endrer den aktuelle situasjonen seg så raskt at de også må gjøre omfattende endringer i talene til sine ledere inntil minutter før de entrer talestolene.

Ved å legge statslederens taler i Lotus Quickr kan de endre talen faktisk mens denne er på vei opp til talerstolen. Så er det bare for statslederen – i dette tilfelle en president – og klikker på SnappFiles på iPad´en sin og vips er den helt rykende og oppdaterte talen fremme på skjermen. Så er det bare å prate i vei og skrolle frem side etter side!

Les Rob Novaks egen historie her!