News

Slik får du To-Do-listen fra Notes til din iPhone og iPad


Arne, jeg får epost og kalender på mobiltelefonen min, men ikke gjøremålslisten min!

Nei, det er riktig. Foreløpig får du ikke synkronisert gjøremålslisten i Lotus Notes med din mobiltelefon. Epost og kalender går utmerket via Lotus Notes Traveler, men ikke gjøremålene dine. Jeg kjenner heller ikke til noen prognose på om dette kommer i nær fremtid.

Men det finnes en løsning fra en tredjeparts-leverandør som leverer alle To-Do-ene du har i din Notes eller iNotes til din iPhone eller iPad. Løsningen heter ITANA 4 og gir deg ikke bare To-Do, men også Notebook (tidligere Journal) til din håndholdte enhet. Bak ITANA-produktene står Hughes Connect som også har flere nyttige løsninger for Lotus-brukere.

Slik tar det seg ut på din iPhone og iPad:

One thought on “Slik får du To-Do-listen fra Notes til din iPhone og iPad

  1. ..men i Nokia, får du mulighet til å synce oppgaver og notater…. (i tillegg til kalender og e-poster)

    Like

Comments are closed.