Gjør deg klar for Lotusphere – last ned timeplanen nå


Det er alltid smart å planlegge Lotusphere i detaljer. Ikke bare reise og opphold, men også hvilke arrangementer og forelesninger man skal gå på. Og du kan forberede deg allerede nå!

I år som tidligere år blir timeplanen for Lotusphere distribuert i form av en .nsf database. Senere kommer den også til mobile og håndholdte enheter. På den måten kan du alltid ha full oversikt over din egen personlige timeplan og sikre deg at du får med deg de viktigste arrangementene og forelesningene i løpet av Lotusphere 2011 i Orlando.

Databasen i .nsf-format er klar for nedlasting her! Vær klar over at dette kun er versjon 1 slik at det bare er temaer og forelesere som er klare foreløpig. Hvilke forlesningsrom de enkelte prsentasjonene finner sted i kommer ettehvert som databasen oppdateres.