WildFire: Alle sosiale medier i én og samme Notes-plugin


I dag har jeg endelig fått somlet meg til å installere siste versjon av WildFire i min Notes-klient. Det gjør veldig mye veldig enklere for meg!

WildFire er en plugin til Lotus Notes som gjør at du kan overvåke og publisere til en rekke sosiale medier i én og samme operasjon – med ett klikk.

WildFire slik den ser ut i min Lotus Notes-klient på min MacBook Air.

Nå publiserer jeg status og smånytt til to Twitter-kontoer, en Facebook-konto, en LinkedIn-konto og til Lotus Connections i én og samme operasjon. Jeg kan velge om jeg vil oppdatere alle eller bare en eller et par av disse sosiale mediene. Det fine er at jeg slipper å hoppe inn og ut av en rekke applikasjoner, men gjør oppdateringene direkte fra min egen arbeidsflate som er – og blir – Lotus Notes.

Denne enkle plugin er laget av IBM partneren ISW og distribueres via OpenNTF.org der du finner den for nedlasting.