Så enkelt installerer du Lotus på din Nokia-telefon


Nokia gjør det enkelt for sine brukere å ta i bruk Lotus Notes Traveler på sine telefoner. Det gjør du enkelt med ett klikk på Nokia’s egen appstore Ovi Butikk.

Det forutsetter selvfølgelig at du har en Domino-server det den gratis mobilløsningen Lotus Notes Traveler er installert. Men oppsettet av din Nokia-telefon er enkelt. Du går bare inn på denne siden og klikker på de nødvendige knappene.

Med Lotus Notes Traveler på din Nokia-telefon får du tilgang til både epost (med vedlegg), kalender, adressebok, notater og to-do-liste. Alle dine data blir automatisk synkronisert, toveis. Du kan lese kryptert epost. Om mobilen din blir stjålet eller slettet kan innholdet slettes med fjernstyring.

Du kan også velge mellom en rekke forskjellige Nokia-telefoner.

Tagged with: