News

Så enkelt installerer du Lotus på din Nokia-telefon


Nokia gjør det enkelt for sine brukere å ta i bruk Lotus Notes Traveler på sine telefoner. Det gjør du enkelt med ett klikk på Nokia’s egen appstore Ovi Butikk.

Det forutsetter selvfølgelig at du har en Domino-server det den gratis mobilløsningen Lotus Notes Traveler er installert. Men oppsettet av din Nokia-telefon er enkelt. Du går bare inn på denne siden og klikker på de nødvendige knappene.

Med Lotus Notes Traveler på din Nokia-telefon får du tilgang til både epost (med vedlegg), kalender, adressebok, notater og to-do-liste. Alle dine data blir automatisk synkronisert, toveis. Du kan lese kryptert epost. Om mobilen din blir stjålet eller slettet kan innholdet slettes med fjernstyring.

Du kan også velge mellom en rekke forskjellige Nokia-telefoner.

3 thoughts on “Så enkelt installerer du Lotus på din Nokia-telefon

 1. Her er svaret jeg la inn i bloggpostingen som blir linket til i kommentaren over

  Traveler works just fine for those phones. For some reason Ovi store claims that it doesn’t. I get the same problem with several other programs, like Spotify.

  However, if you have upgraded to the latest Lotus Traveler on your company’s server, it should be no problem with getting Traveler to work on the phones listed above.

  I think this is an Ovi store problem, not an IBM or Lotus-related problem.

  (Oh, btw. Spotify installed just fine as well when I didn’t do it through Ovi store)

  Like

 2. Har selv prøvd Lotus Traveler på Nokia N8. Installerer ok (Symbian S60), og henter mail, kalender oppføringer og To Do liste. Kalenderoppføringer og To Do listen blir ikke adskilt slik som på min Nokia E71.

  Etter omstart av telefonen kommer det et blått tall oppe i høyre hjørnet av skjermen. Dette tallet skifter hele tiden. I følge Nokia er dette noe som skjer når ikke kompatibel programvare er installert. Har derfor gitt opp Nokia N8 (eller andre Symbian 3) telefoner inn til videre.

  Like

Comments are closed.