News

My Notes Blog er til for deg – bruk den!


My Notes Blog er en fri og uavhengig kanal for nyheter, informasjon og debatt rundt samhandling, sosiale medier og relevant teknologi. Mest fokusert på IBM-produkter og løsninger. Skrevet om og for det såkalte “Lotus Community” i Norge.

Bruk bloggen som din kanal! Send meg tips! Send meg gode historier! Send meg debattinnlegg! Send meg nyheter om nye kunder, nye ansatte, nye sertifiseringer, nye seminarer og aktiviteter! Hittil har jeg måttet gå inn på websidene til de forskjellige partnerne og “stjele” informasjon om seminarer og kunde-events som de reklamerer åpent for å på sine websider.

Bidra også til å markedsføre bloggen via sosiale medier. Legg link på dine sider. Bruk stoff fra bloggen på dine egne websider, men husk å legge en link til kilden! Legg gjerne link til bloggen inn i din signaturfil. Ta gjerne med linken til bloggen i dine presentasjoner. Bruk gjerne videoer du finner her i dine egne demoer, men start dem gjerne fra bloggen.

Dette er den eneste norske nettkanalen som bringer nyheter innenfor området. Du kan også bruke bloggen til å markedsføre deg selv, firmaet ditt, gode idéer, produkter og tjenester. Husk også å informer om kurs, seminarer, nyansatte og annet nytt som du ønsker å spre ut i miljøet. My Notes Blog er den beste nyhetskanalen for deg som interesserer deg for de tradisjonelle Lotus-løsningene – og bruk av profesjonelle sosiale medier.

Send tips til tips@mynotesblog.com!