Polycom fikk Lotus Award


Polycom ble en av årets Lotus Awards-vinnere i klassen “Enhancing Business Value through UC2™ Solutions”. Prisen fikk de for sin eksellente løsning for HD-video og lydkonferanseløsning for Lotus Sametime.

Løsningen er beskrevet tidligere på bloggen og der kan du også se en video. Polycom Unified Collaboration Solution for IBM Lotus Sametime og IBM Lotus Notes Polycom® Unified Collaboration for Lotus Sametime legger til rette for at brukere av IBM® Lotus Sametime og Lotus Notes® kan delta i HD-video og lyd-konferanser direkte fra sin Sametime Connect-klient.

Det elegante brukergrensesnittet gjør det enkelt å ta i bruk den svært skalérbare løsningen der man også kan ha med hele møterommet i video-konferansen. Med Polycom’s Unified Collaboration-løsnkng kan brukerne utnytte tidligere investeringer i visuelle kommunikasjonssystemer og dra nytte av et økosystem med nesten to millioner standard-baserte video-konferansesystemer over hele verden.

Det sies at man allerede har tatt i bruk løsningen i en nederlandsk bedrift med 30.000 brukere fordelt på 30 lokasjoner, så skaleringen tør være i orden.

Vinner-kriteriene:

This award recognizes the solution that most effectively leverages Sametime services and open architecture to improve a strategic business process. This can take the form of enhancing the Sametime Connect client with context-sensitive content, executing a workflow in the Connect client, or surfacing Sametime services (ex. presence or location information) through other business applications.