Enklere å finne riktig epost med FewClix


Er du lei av å lete etter epost i en gigantisk postboks? Da er FewClix noe for deg. Dette er en applikasjon du installerer i din Lotus Notes klient som gjør din hverdag mye, mye enklere.

En del av de som har besøkt Lotusphere tidligere kjenner FewClix. De har tidligere lagt ved en CD i konferansemappen med en testversjon av sin applikasjon for Lotus Notes. Jeg har selv tidligere benyttet den. Det var den gangen jeg sorterte og lagret alle eposter i utallige og uendelige mappe-strukturer i min egen Notes-klient. Med FewClix gikk det så mye, mye raskere å finne de riktige epostene fordi man kunne søke dem opp basert på utallige kriterier.

FewClix er til stede på Lotusphere 2011 og det vil absolutt lønne seg å stikke innom deres stand (521) i utstillingsområdet. Der vil du kunne få demonstrert FewClix, få med deg en prøveversjon og de lover også bort kule T-skjorter.

FewClix Unity
Årets nyhet fra FewClix er FewClix Unity der du kan ta i bruk alle søkefunksjonene inne i epostboksen din. Tidligere var FewClix i praksis en egen epostmal (mailtemplate), men nå integrerer den fullstendig med din daglig epostboks (se bilde). Løsningen støtter også Windows og Mac.

FewClix Unity samler alt i innboksen

FewClix Retro Plus
Dette er den tidligere versjonen som nå har fått en del nye funksjoner som søk i kalender og utvidet kontroll med folderne i postboksen. Med Calendar Search får du de samme søkemulighetene i kalenderen din som du tidligere kun hadde i eposten. Med en kombinasjon av Quick Search Bar og Smart Filters designet spesielt for kalenderen, kan du nå på sekunder finner enhver kalenderoppføring.

FewClix Calendar Search

Med Enhanced Folder Management er det mye enklere å organisere eposten din i foldere. Med ett enkelt klikk kan du flytte en epost eller en gruppe epost inn i den folderen du ønsker.

FewClix Enhanced Folder Management

FewClix er utviklet av Synaptris.