News

Symfoni Software blant de 50 raskest voksende


IBM Lotus-partneren Symfoni Software har havnet på 46. plass av de totalt 50 raskest voksende bedriftene innen TMT bransjen.

Deloitte Technology Fast 50 er en kåring av Norges raskest voksende bedrifter innen bransjene teknologi, media, telekom og bioteknologi, såkalt TMT. Kåringen er basert på en analyse av omsetningsvekst de siste fem årene og omfatter 20.000 bedrifter fra hele landet.

Symfoni Software havnet på en 46. plass med en vekst på 336 % basert på de siste 5 år. Deloitte har også en Fast 500 EMEA 2010 ranking hvor Symfoni havnet på en 497. plass.

- Suksessen skyldes hardt arbeide, sier Bjørn Jarl, toppsjef i Symfoni Software.
– Det er veldig gledelig at vi nå er inne på denne listen, uttaler Bjørn Jarl, konsernsjef i Symfoni, og legger til at det er et resultat av mange års hardt arbeid. I fremtiden ønsker vi selvfølgelig å klatre videre oppover på listen!

Fast 50 er en årlig studie av vellykkede teknologiselskaper i Europa, foretatt av revisjons- og rådgivningsselskapet Deloitte. Studien består av en vekstanalyse og en kvantitativ studie av årsaker og fellestrekk for teknologivirksomheter som virkelig lykkes.