LotusLive med ny nettside


IBM satser knallhardt på nettskyen og vil i tiden fermover bringe en rekke nyheter!

IBM girer nå opp sin markedsføring av LotusLive foran Lotusphere 2011 og i dag ligger den nye interaktive nettsiden ute. Denne er foreløpig kun på engelsk. Velger man norsk språk øverst til høyre på siden, vil man i skrivende stund komme til det gamle norske designet.

På den nye engelskspråklige nettsiden får man presentert alle mulighetene i LotusLive på en ny og innovativ måte. Ved å surfe litt rundt på siden blir man presentert for en rekke demonstrasjoner av de forskjellige funksjonene, en rekke videoer, presentasjon av en rekke integrerte forretnings-applikasjoner, mobile applikasjoner og andre nyttige verktøy.

Ta deg litt tid til å surfe rundt. Jeg tror du vil bli overbevist om at IBM LotusLive har det bredeste og mest fleksible nettskytilbudet som er å oppdrive på markedet!

Ikke glem å skaffe deg en 30 dagers gratis prøvekonto!

Klikk på bildet for å komme til LotusLive-siden.