LSBG inviterer til medlemsmøte


Spennende program på neste LSBG-møte:

Hei igjen alle sammen!

Nå nærmer neste medlemsmøte som er 16. februar seg med stormskritt og påmeldingen er åpen!

Vi starter med oppsummering fra Lotusphere der våre to stipendiater deler sine inntrykk med dere. Deretter blir det en meget spennende sesjon med Thorbjørn Ellefsen som har lang bakgrunn fra politiet, IBAS, RSA og flere andre selskaper. Han har tung bakgrunn innen sikring og analyse av digitale spor og vil dele litt av sin kunnskap med oss. Til slutt vil Audun Høisæther fra Jussystemer og Daniel Nilsson fra Cryptzone gi oss en innføring i krypteringsprodukter rettet spesielt mot Lotus Notes/Domino miljø. Domino er jo i utgangspuktet en av verdens sikreste plattformer, med innebygget PKI og krypteringsmuligheter – men i foredraget vil dere få løsninger på aktuelle problemstillinger som den innebygde funksjonaliteten ikke dekker.

Jeg gleder meg like mye til medlemsmøtet som jeg gleder meg til å reise til Lotusphere selv! I år reiser det mange kunder og partnere fra Norge, og vi blir totalt 86 fra Norge. Dette er en kraftig økning i forhold til fjoråret og vi er best i Norden i forhold til innbyggertall. Sverige har flest deltagere (naturlig nok siden de har dobbelt så mange innbyggere) med 93, Danmark 65, og Finland 44. Dersom du er en av de som ikke reiser så følg med her i dagene framover.

Årsmøte LSBG
Rett etter ordinært medlemsmøte, avholdes årsmøtet i LSBG. Innkalling og relaterte dokumenter/vedlegg til dette årsmøte finner dere sammen med agendaen.
Alle dokumenter er ikke lagt ut enda, og vi venter fortsatt på endelig regnskap- men dette kommer i dagene framover.

* Ikke stol på at du får mail om alt, det gjør du nemlig ikke – følg med på nettsidene våre og på twitter (http://twitter.com/lsbg) så er du oppdatert på alt som skjer.
* Hør gjerne med andre i din virksomhet om ikke de også vil være med, og ikke vær redd for å ta med sjefen. De blir hos de fleste virksomheter altfor sjeldent invitert med!
* Vi er alltid interressert i å høre fra deg som er medlem i LSBG. Hva har du lyst å ha på medlemsmøtene framover og hva bør vi arrangere av workshoper senere. Gi oss gjerne tilbakemeldinger her.

Vi ser fram til å se akkurat deg på medlemsmøtet onsdag 16 februar kl. 08.30. Vertskap er tradisjonen tro Symfoni Software som nå holder til på Skøyen!

For styret i LSBG

Roger Johannessen (Leder)