Alistair er på scenen: Get Social. Do Business!


Nå er scenen selvfølgelig gul. Sjefen er på scenen. Alistair Rennie. Alt ok.

Alistair ønsker spesielt velkommen til en stor gruppe studenter som i år deltar på Lotusphere. Teksten bak ham på den 25 – 30 meter lange gule veggen bak ham gir budskapet som nå er Lotus-folkets slogan:

Get Social. Do Business!

Dette er helt i tråd med andre artikler jeg har skrevet på bloggen i dag og tidligere. Om hvordan markedet vil gå i retning av sosiale verktøy for forretnings- og organisasjonslivet. Et marked på 100 milliarder dollar! Det er noe å ta med seg når man vet at epostbruken er sunket med 29 % det siste året, mens bruken av sosiale medier har økt med 48 %. En stor adferdsendring er i gang og forretningslivet vil følge etter.

Kevin Spacey
Men så en av mine favorittskuespillere inn på scenen, Kevin Spacey. Kjører rene stand-up’en. Han snakker om at det han har utført her i livet har han ikke gjort alene. Han har gjort det sammen med andre. Han har samhandlet. Konklusjon; Ingen blir suksessfull uten å samarbeide tett med andre. Kevin var en av produsentene bak filmen “The Social Network”.