Er din bedrift god i samhandling? Nå kan du sammenligne deg med andre bedrifter i din bransje


Dyktig og effektiv samhandling er en konkurransefordel i dagens marked. Men hvor dyktig er din bedrift til å samhandle, internt og eksternt? Og hvor gode er dere sammenlignet med andre bedrifter? Nå er det kommet er verktøy som kan hjelpe deg til å finne ut av dette.

IBM Collaboration Assessment Tool er et gratis diagnostisk verktøy som hjelper deg til å vudere tre nøkkelområder:

  • evaluere dagens samhandlingspraksis
  • vurdere og definere forretningsfordelene ved å integrere en samhandlingsløsning, inkludert verdien av å koble sammen kunder, ansatte og samarbeidspartnere for å skape ny vekst
  • forbedre kundetilfredsheten og øke den operasjonelle effektiviteten

Dette interaktive verktøyet benytter blant annet på kvantitive resultater basert på Aberdeen Group’s studie av 450 organisasjoner.

By aligning the adoption of key value-added differentiators with organizational performance in current business metrics, this assessment identifies your organization’s current ability to maximize the value of enterprise collaboration and social business solutions.
Recognizing that the value of collaboration is different for each industry, the tool focuses on four industries: Banking, Insurance, Healthcare, Government and provides a general track for all other industries.

Ved å besvare en serie spørsmål vil du kunne sammenligne din egen bedrifts strategi, taktikk og tekniske løsninger med tilsvarende hos de beste innen samme bransje. Du vil få svar på hvor din egen bedrift gjør det bra og hvor det fins potensiale for forbedringer. Når du har besvart alle spørsmålene vil du umiddelbart kunne hente ut et scorecard eller be om at det sendes til deg på epost. Rapporten vil hjelpe deg til følgende:

  • Kartlegge effektivitetsgraden til din nåværende samhandlingsløsning og sammenligne denne med løsningene til de beste bedriftene i din bransje
  • Identifisere hvilke muligheter som kan gjøre også din bedrift til en av de beste i bransjen.
  • Bygge en samhandlingsstrategi, eller bygge videre på en eksisterende utviklingsplan, basert på ditt scorecard inkludert en oppnåelig ROI-plan.

Les mer om IBM Collaboration Assessment Tool og ta testen her.