Følg med Lotusphere 2011 live!


Kom du deg ikke til Lotusphere i år? Kanskje du skal bli bestefar du som meg og valgte å bli hjemme? Ta det med ro – du kan delta på Lotusphere du også. Bare du har tilgang til internett!

I år bruker IBM sosiale verktøy i full bredde for årets kanskje alle største og viktigste begivenhet for dem som er interessert i utviklingen innen sosiale medier. Du kan følge et utall bloggere som blogger simultant med foredragene og presentasjonene. Noen i fullskala som meg, andre med mikroblogging. Du kan følge dem på live videostreaming, Twitter, på Facebook, på Linked In, på video og i en rekke andre sosiale kanaler.

For deg som virkelig vil følge med kan du gå til denne siden og registrere deg. Da får du tilgang til det hele, fra minutt til minutt, døgnet rundt, så lenge arrangementet varer og sikkert en god stund etterpå også.

Du finner Lotusphere Live her! Følge live stream innslag her! (Intervjuer og presentasjoner på direkten).

One Comment

  1. Med unntak av noen lokale tekniske småproblemer (Takk skal dere ha, Canal Digital!!!), så fungerte dette veldig bra.

    Håper IBM fortsetter med dette.

    Like

Comments are closed.