Lotusphere 2011 Opening General Session er i gang!Så er vi i gang igjen! Den gedigne salen er full av spente og oppglødde Lotus-entusiaster fra hele verden. Den gedigne scenen er opplyst! Let the show begin!

På min siste dag i Workplace Consulting sitter jeg på hjemmekontoret benket foran en gedigen iMac med live streaming fra åpningssesjonen der borte i Orlando. Jeg er ikke fysisk til stede fordi jeg har to store begivenheter gående parallelt på dette tidspunktet: Lotusphere 2011 og det faktum at jeg skal bli bestefar for fjerde gang i dag.

Scenen er badet i blått lys. Tøffe trommer. Fiolin. Smekre damer. Spacet musikk. Dette er en Lotusphere-åpning i den klassiske og tradisjonelle stilen. Alltid eksperimentelt og nyskapende! Som Lotus selv!

Nå skal jeg nyte disse to timene og referere så godt jeg kan mens det pågår. Live blogging – remote. Og i morgen kommer hverdagen. På med de gule kalosjene igjen og inn på IBM’s hovedkontor for å ta imot en nyansatt selger i Lotus. Injisere ham med gult blod.

Bleed Yellow!