Stavekontroll fjerner kraftuttrykk i eposten


– #$@%&!!! En stavekontroll som fjerner kraftuttrykk, banneord og kraftige emosjononelle utblåsninger fra eposten din! Hadde det vært noe for deg? Jeg er usikker på om det er noe for meg som er nordlending og er vokst opp med et fyndig språk.

iStockphoto
Men nå er det altså et faktum, og nå kommer det også til Lotus-produktene. Det er Lymbix, som har laget applikasjonen ToneCheck. Tidligere fantes denne bare som en plugin i Outlook (visste ikke at de gutta der var så sleivete i språket), men nå skal de ihvertfall komme med samme teknologi for Lotus-produktene. Tirsdag inngikk Lymbix en avtale med den kjente Lotus-partneren Sherpa Software om å tilrettelegge denne teknologien også for Lotus-brukere.

ToneCheck for Lotus vil kontrollere den “emosjonelle tonen” i utgående epost og alarmere avsenderen dersom eposten inneholder upassende ord og uttrykk som kan misforstås eller tas fornærmende opp av mottakeren.

1 Comment

Comments are closed.