Dansk Computerworld rapporterer fra Lotusphere


Den danske utgaven av Computerworld er til stede i Orlando for å dekke Lotusphere 2011. De bringer en rekke nyhetsartikler. Her er noen av dem.

Derfor satser IBM på sociale business-teknologier
Konferencen Lotusphere 2011 fokuserer på sociale forretningsteknologier. Her fortæller IDC-analytiker Claus Mortensen, hvorfor kunderne efterspørger lige netop det. Les mer her!

Kevin Spacey: Sådan skabte jeg mit sociale netværk
Den store overraskelse på Lotusphere-konferencen var skuespilleren Kevin Spacey. Han har selv skabt et socialt netværk, triggerstreet.com, med 350.000 medlemmer. Les mer her!

Odenses it-chef henter inspiration i Florida
Odense Kommune bruger Notes-mail, -databaser, -kalender og -chat-funktion (Sametime) og har brugt IBM’s samarbejdssoftware i mere end 10 år. Les mer her!

IBM lægger Lotus-værktøjerne på nettet
Lotus-porteføljen med mail, konference- og samarbejdsværktøjer er røget på nettet som et modangreb på Microsoft og Googles webapplikationer. Les mer her!

Danskere forbliver loyale mod lunken Lotusphere
Apple ville være grøn af misundelse, hvis selskabet vidste, hvor loyale nogle it-folk kan være. Det er en af de danske vurderinger efter en lille uge på IBM-konferencen Lotusphere i Orlando. Les mer her!