News

Get Social. Do Business! Lær mer om hvordan bedrifter kan utnytte sosiale verktøy


Interessert i hvordan din bedrift eller kommune kan dra nytte av sosiale samhandlingsverktøy? Interessert i å øke den interne effektiviteten og kunnskapsdelingen? Da skal du melde deg på IBM Samhandlingsturné 2011!

Her får du oppleve hva IBM mener med uttrykket Get Social. Do Business. Her får du lære hvordan du kan utnytte sosiale verktøy til å bedre den interne kommunikasjonen og informasjonsutvekslingen. Her får du lære hvordan du kan endre en kunnskapsbeskyttende bedriftskultur til å bli en lærende kultur der alle spiller hverandre gode og øker bedriftens kollektive IQ.

IBM er markedsledende på sosiale medier for profesjonelle brukere. De har benyttet slike løsninger internt i mange år og oppnådd utrolige resultater med hensyn til økt effektivitet, dyktiggjøring av medarbeidere og igantiske økonomiske besparelser. Nå har de kommersialisert sine produkter og løsninger med den følge at de allerede er markedsledende på området. I følge analytikerne ligger de flere år foran sine konkurrenter.

I Norge har bedrifter fra bare 4 ansatte til flere tusen ansatte tatt i bruk denne nye og moderne teknologien basert på åpne standarder og integrerbart med det du eventuelt har fra før. Kom og se hvordan du kan forbedre den felles kompetansen og skape en delekultur i din bedrift med hjelp av denne nye teknologien!

Ta en titt på turnélisten nedenfor og finn det stedet som passer best for deg. Mer informasjon og påmelding her!