Sosial samhandling: 3.800 samtidige brukere på trådløst nett, 37.120 egg, 11.000 bussturer


Lotusphere 2011 er nå over. De rundt 5.000 deltakerne er nå på vei hjem til sine familier og arbeidsplasser verden over. Slitne, glade og fulle av inntrykk, ny kunnskap og masse, masse inspirasjon.

Min “utsendte fotograf”, Robert Farstad, har illustrert begivenheten med noen bilder som forteller litt hvor stort dette arrangementet er. Det er masse folk, fra hele verden, av alle religioner, politiske meninger, legninger og kulturer. Og de er alle som én eneste familie. En fantastisk samling av entusiaster som enhver teknologileverandør vil misunne IBM.

Det var fullt trøkk under hele arrangementet og ikke minst på det trådløse nettet. Hele 3.800 av deltakerne var pålogget samtidig mens det stod på som verst. Blant disse var 843 iPhone, 720 Blackberry, 458 iPad og 142 Android! De spiste 37.120 egg, enormt mye bacon og poteter. Og de benyttet 219 busser som kjørte 11.000 turer!


Alle fotos: Robert Farstad

PS! Det vil komme mer stoff fra Lotusphere 2011 etterhvert som presentasjonene fra foredragsholderne kommer inn. Jeg vil researche disse og skrive artikler på basis av disse. Følg med fortsatt!

1 Comment

  1. “Utsendt fotograf” kan jeg godt være for deg hvert år fremover 🙂
    Lotusphere i år var helt fantastisk!

Comments are closed.