Nå er det slutt på å glemme mobilen hjemme


– Et lite snev av Alzheimer? Eller åreforkalkning, som vi kalte det i gamle dager? Joda, du har sikkert opplevd det. Glemt mobiltelefonen hjemme!

Nå kan du glemme å huske huskepillen. Nå kan du glemme bekymringene for å glemme mobilen. Dytt denne dingsen i uttaket for sigarett-tenneren i bilen og vips er saken løst.

Har du ikke mobilen med deg inn i bilen vil denne lille dingsen lyse opp med rødt lys og gi deg et illevarslende signal i det du starter opp bilen. Har du mobilen med deg, derimot, vil den lyse opp med et liflig blått lys som gir deg trygghet for at mobiltelefonen din ligger i lomma di.

Et lite pluss er det dessuten at den lille dingsen har et USB-uttak slik at du også kan lade mobilen din mens du kjører. Smart hva?

Hvor får jeg kjøpt den, spør du vel nå? Vel, jeg aner ikke om noen i Norge selger den, men du får kjøpt den på nettet – her!

3 Comments

  1. Nå må du ikke glemme å se ned på dingsen for å se om du har glemt mobilen din hjemme, Arne.

    1. Tja, si det. Du får vel ta med deg et bilbatteri og en gammel dashbord-lighter. Eller kanskje la samboeren kroppsvisitere deg før du forlater boligen om morra. Er dingsen på plass?

Comments are closed.